Kamers

Er zijn drie kamers op de begane grond en twee kamers op de eerste verdieping. Hiernaast is de B&B ook nog voorzien van een gezamenlijke ontbijtruimte en huiskamer die de gelegenheid biedt om lekker te zitten.

LeW5D3_00170

De Limes: een prachtige grote kamer in romeinse stijl op de eerste verdieping met eigen royale badkamer. Ook is er een werktafel en een gezellig zitje. Deze kamer is ook geschikt voor 4 personen.

LeW5D3_00108

De Boomgaard: deze kamer bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een werktafel, zitje en een eigen badkamer. Hier werd vroeger fruit bewaard.

LeW5D3_00094

Het Koetshuis: Op de plaats waar vroeger de koetsen stonden mag u komen slapen. De kamer heeft een eigen deur naar het terras, een werktafel, zitje, en natuurlijk een eigen badkamer.

LeW5D3_00148
De Melkput: Hier werden vroeger de koeien gemolken en is nu een royale kamer met prachtig uitzicht, eigen deur naar het terras en een eigen badkamer.

.LeW5D3_00177

De Kromme Rijn: deze kamer bevind zich ook op de begane grond . De badkamer is geschikt voor mindervaliden. De kamer heeft een gezellig zitje, werkblad en een eigen deur naar het terras.

LeW5D3_00129

De badkamers zijn toegerust met een regendouche, wastafel , designradiator en wc.
In de huiskamer kunt u zelf een kopje thee of koffie zetten. Ook staat er heerlijke appelsap van eigen appels voor u klaar. Voor wijn en bier vragen wij een vergoeding.

U kunt direct online reserveren.