Welkom

Ben je op zoek naar rust, ruimte en duurzaamheid, dan ben je bij de Nachtdijk aan het juiste adres. Bed & Breakfast en familiehuis De Nachtdijk heeft 5 luxe designkamers midden in de Kromme Rijnstreek, tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede. De fijne kamers met eigen badkamer, het uitzicht, de riante terrassen en de mogelijkheid om lekker bij de dieren te gaan kijken maken je verblijf een fijne ervaring.

Groepsaccommodatie en familiehuis De Nachtdijk en De Nachtvlinder

Op zoek naar een leuke locatie voor het jaarlijkse familie of vriendenweekend? Of op zoek naar een accommodatie voor uw teamvergadering? De Nachtdijk en De Nachtvlinder staan voor u klaar! Lekker centraal in Nederland, vlakbij Utrecht, zodat het voor niemand te ver is en jullie er toch helemaal uit zijn. meer informatie?

Nieuw! Nu direct boeken voor de familiehuizen en de B&B.
Gelijk geschikbaarheid bekijken en reserveren

Bed & Breakfast De Nachtdijk

Van maandag tot donderdag en tijdens de zomervakantie staan de kamers klaar voor onze B&B gasten. Je verblijft in een van onze themakamers die herinneren aan de vroegere functie van het gebouw. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt met producten van eigen erf en uit de streek voor je klaar. Reserveren?

Tot ziens bij De Nachtdijk,

Gijs en Ellen Kok-Hendriks

kamer nachtdijk nachtdijk groepsaccomodatie reserveren