Welkom

Ben je op zoek naar rust, ruimte en duurzaamheid, dan ben je bij de Nachtdijk aan het juiste adres. Bed & Breakfast en familiehuis De Nachtdijk heeft 5 luxe designkamers midden in de Kromme Rijnstreek, tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede. De fijne kamers met eigen badkamer, het uitzicht, de riante terrassen en de mogelijkheid om lekker bij de dieren te gaan kijken maken je verblijf een fijne ervaring.

Groepsaccommodatie en familiehuis De Nachtdijk

Op zoek naar een leuke locatie voor het jaarlijkse familie of vriendenweekend? Of op zoek naar een accommodatie voor uw teamvergadering? De Nachtdijk staat voor u klaar! Lekker centraal in Nederland, vlakbij Utrecht, zodat het voor niemand te ver is en jullie er toch helemaal uit zijn. meer informatie?

Gelijk beschikbaarheid bekijken en reserveren

Bed & Breakfast De Nachtdijk

Van maandag tot donderdag en tijdens de zomervakantie staan de kamers klaar voor onze B&B gasten. Je verblijft in een van onze themakamers die herinneren aan de vroegere functie van het gebouw. Op dit moment wordt er geen ontbijt geserveerd. Er staat koffie, thee en onze eigen appelsap voor u klaar en u kunt gebruik maken van de keuken.  Reserveren?

Tot ziens bij De Nachtdijk,

Gijs en Ellen Kok-Hendriks

kamer nachtdijk nachtdijk groepsaccomodatie reserveren

Tijdelijke woonruimte nodig?

Te huur: twee gloednieuwe appartementen in de hooiberg, grote zitslaapkamer met eigen sanitair en kitchenette voor twee volwassenen. Het appartement is te huur voor een periode vanaf een week.