Welkom

Coronavirus, hoe gaan wij hiermee om?

Bed and Breakfast
Onze B&B is gewoon open, we begroeten de gasten natuurlijk hartelijk maar geven even geen hand. Op de kamers is voldoende handzeep aanwezig, zijn er tissues en verschonen we iedere dag de handdoeken.
In overleg wordt het ontbijt op de kamer geserveerd.

Groepen
De 1,5 meter-eis is niet erg gezellig als je met je vrienden- of familiegroep op pad wil. Tot 28 april zijn er strenge regels voor het samenkomen van groepen.

Wij verzetten kosteloos alle reserveringen met een aankomst tot 1 juni. (inclusief de aanbetaling), naar een latere datum, tot 1 maart 2021.

Als je de reservering met aankomst vanaf 1 juni wilt annuleren, zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Wat we onze gasten vragen:
• Houd anderhalve meter afstand tussen personen, dus ook tot ons.
• In de binnenkant van de elleboog hoesten en niezen.
• Handen wassen voor en na gebruik algemene plaatsen en het sanitair.
• Papieren zakdoekjes gebruiken en na gebruik weggooien.
• Heb je ziekteverschijnselen kom dan niet. In overleg verzetten wij de reservering en de aanbetaling naar een latere datum.
• Word je ziek tijdens je verblijf? Overleg met ons, als er meerdere klachten zijn waaronder koorts boven 38 graden Celsius? Neem dan contact op met de huisarts.
• Wat zijn ziekteverschijnselen? Het RIVM adviseert het volgende: Heb je verkoudheidsklachten of verhoging tot 38,0 graden Celsius? Blijf thuis, ziek uit en zorg dat je anderen niet besmet. Houd dus afstand tot andere mensen. Je hoeft de huisarts niet te bellen. Je klachten zijn mild.

Wij werken ondertussen door aan onze nieuwe hooiberg, waar een mooie ruime vergaderruimte gerealiseerd wordt.

Het is hier heerlijk rustig, om te slapen en om bijvoorbeeld overdag rustig te kunnen werken. Wij hebben glasvezel internet!

Zodra de maatregelen weer veranderen werken we de informatie op deze pagina bij.

Bijgewerkt 2 april 2020

Ben je op zoek naar rust, ruimte en duurzaamheid, dan ben je bij de Nachtdijk aan het juiste adres. Bed & Breakfast en familiehuis De Nachtdijk heeft 5 luxe designkamers midden in de Kromme Rijnstreek, tussen Utrecht en Wijk bij Duurstede. De fijne kamers met eigen badkamer, het uitzicht, de riante terrassen en de mogelijkheid om lekker bij de dieren te gaan kijken maken je verblijf een fijne ervaring.

Groepsaccommodatie en familiehuis De Nachtdijk en De Nachtvlinder

Op zoek naar een leuke locatie voor het jaarlijkse familie of vriendenweekend? Of op zoek naar een accommodatie voor uw teamvergadering? De Nachtdijk en De Nachtvlinder staan voor u klaar! Lekker centraal in Nederland, vlakbij Utrecht, zodat het voor niemand te ver is en jullie er toch helemaal uit zijn. meer informatie?

Gelijk geschikbaarheid bekijken en reserveren

Bed & Breakfast De Nachtdijk

Van maandag tot donderdag en tijdens de zomervakantie staan de kamers klaar voor onze B&B gasten. Je verblijft in een van onze themakamers die herinneren aan de vroegere functie van het gebouw. ’s Morgens staat er een heerlijk ontbijt met producten van eigen erf en uit de streek voor je klaar. Reserveren?

Tot ziens bij De Nachtdijk,

Gijs en Ellen Kok-Hendriks

kamer nachtdijk nachtdijk groepsaccomodatie reserveren